Proljetne promenade, 21.4.2018.

TEKST: KAportal

Današnje “Proljetne promenade” u organizaciji Turističke zajednice grada Karlovca posvećene su ekologiji, što je ujedno i najava sutrašnjeg Međunarodnog dana planeta Zemlja, koji se obilježava 22. travnja.

Od 10 do 13 sati Karlovčanima se predstavljaju Slatkovodni akvarij Aquatika s natjecanjem u recikliranju i društvenom igrom “Ribičija”, društvo Osmica s radionicom “Nije sve za baciti, pokušajmo iskoristiti”, Eko Pan s promotivnim materijalima i radionicom izrade novčanika i torbi od plastičnih vrećica, Vodovod i kanalizacija s radionicama “Stop smeću u odvodima” i “7 godina čistih rijeka”, Društvo Naša djeca Karlovac s trash art tadionicom “Nije smeće sve za vreće”, Ćistoća s predstavljanjem kanti za komunalni otpad i razvrstavanje istoga, Aurora Colapis koja će predstaviti Žitnu lađu Zora, Zelenilo, Vrtni centar Flora i Vrtni centar Happy Garden s prodajom cvijeća i ukrasnog bilja te Udruga Jak kao Jakov i Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije kod kojih ćete moći vidjeti što se sve može napraviti od “smeća” te kupiti njihove proizvode.

Očekuju vas i zanimljive nagradne igre, a za dobro raspoloženje zadužen je bend Black & White koji će zasvirati na Glazbenom paviljonu.