VAŽNA OBAVIJEST

VAŽNA OBAVIJEST

Sukladno odlukama o zabrani javnih okupljanja i preporukama Stožera civilne zaštite Karlovačke županije te Hrvatskog planinarskog saveza a prije svega vodeći se željom da zaštitimo zdravlje svojih članova nažalost do daljnjega odgađamo sve najavljene društvene aktivnosti (izleti, sastanci, predavanja). Kao što znate zbog trenutne situacije u RH primorani smo donijeti ovakvu odluku te Vas molimo za razumijevanje. Ovim putem apeliramo na sve članove da se ponašaju odgovorno i u skladu s preporukama javnih službi te učine sve da zaštite sebe i članove svojih obitelji od potencijalne zaraze. U ovom trenutku najvažnije je sačuvati svoje zdravlje i živote osjetljivih i ugroženih skupina.

Imajte na umu da su planine bile tu puno prije nas a stajati će i dugo poslije nas, stoga odgoda našeg odlaska od 10-20 dana je beznačajna, a vodstvo Osmice će učiniti sve da propušteno nadoknadimo te nastavimo gdje smo stali čim se situacija vrati u normalu.

Kako nam je u tijeku planinarska škola najavljana predavanja će ići u zakazanim terminima jedino promjena je u tome što će biti održana online (obavijest o tome polaznici škole će dobiti naknadno). Propušteni izlet(i) biti će odrađeni u dogovoru s polaznicima škole.

Hvala svima na razumijevanju a sve promjene javljat ćemo Vam putem web stranice i na društvanim mrežama.

OSMICA KARLOVAC